Entree tot Bloemencorso Leersum 2021


Om binnen te komen op het terrein van het Bloemencorso Leersum vragen wij om een coronatoegangsbewijs (iedereen van 13 jaar en ouder), een geldig legitimatiebewijs en een gratis entreeticket. 

Een coronatoegangsbewijs kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U kunt deze 3 coronatoegangsbewijzen laten zien via de CoronaCheck-app.

Een gratis entreeticket voor Bloemencorso Leersum is vanaf 1 augustus te bestellen via www.bloemencorsoleersum.nl. Doe dit voor uw gehele gezin of gezelschap.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt de plicht voor een coronatoegangsbewijs via de Coronacheckapp (digitaal of op papier).

3 manieren voor coronatoegangsbewijs

U kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. 
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. > Maak je afspraak voor een test via testenvoortoegang.nl
 • Checklist naar evenement of activiteit met CoronaCheck

Wat moet u doen?

Neem de volgende 4  stappen zodat u naar een evenement of activiteit in Nederland kunt waarbij een coronatoegangsbewijs vereist is.

 • Stap1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 • Download de CoronaCheck-app.
  CoronaCheck werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.
 • Of print een papieren coronabewijs via CoronaCheck.nl
  Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het  coronabewijs voor uzelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. U kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. 

Let op! Het kan enkele dagen duren voordat de QR code per post wordt ontvangen, regel dit tijdig!

 • Stap 2: Upload uw coronatoegangsbewijs in CoronaCheck-app
 • Stap 3: Laat QR-code scannen bij ingang evenement
 • Stap 4: Naar binnen met legitimatiebewijs en toegangskaartje:

Vergeet bij een bezoek uw legitimatiebewijs niet. De persoon bij de ingang vergelijkt de gegevens van uw legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw entreeticket.
Dan mag u naar binnen.

https://coronacheck.nl/nl

Chat openen
1
Heeft u een vraag aan ons?
Hallo,
Kan ik u helpen? Als u op Chat openen drukt dan wordt u naar Whatsapp. doorgezet.