21 en 22 augustus: Bloemencorso Leersum 2021

2021 is slechts 21 dagen jong, maar dit neemt niet weg dat veel van ons in gedachten al in augustus zijn. Een mooi weekend in de zomer waarbij inwoners van Leersum en omstreken uitlopen om te genieten van de mooiste praalwagens, luxe wagens, muziek en bovenal gezelligheid en samenzijn. Een feest waar we allemaal enorm naar uitkijken.Helaas brengen de huidige omstandigheden, veroorzaakt door COVID-19 / Corona, veel twijfels en onzekerheden met zich mee. Wij hopen natuurlijk allemaal dat er dit jaar weer een ‘gewoon’ Bloemencorso kan plaatsvinden. Helaas blijft dat voor nu best spannend. Daarom brengen wij jullie graag op de hoogte over de huidige stand van zaken rondom het Bloemencorso Leersum.


Het bestuur is op dit moment bezig met de organisatie van het Bloemencorso Leersum, op de manier zoals dit elk jaar plaatsvindt. Afgezien van het feit dat we elkaar alleen online zien en spreken. Alle zaken die geregeld moeten worden, worden opgepakt. Daarnaast houden wij alle ontwikkelingen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Van diverse bouwgroepen hebben wij reacties gehad op onze vraag wanneer zij uiterlijk moeten weten of het Bloemencorso definitief doorgaat. Heel erg prettig om op deze manier met elkaar in contact te zijn en te weten wat wel en niet haalbaar is voor alle enthousiaste bouwers.Wij hopen medio maart, met alle informatie die we dan hebben, de juiste keuze te kunnen maken over het al dan niet door laten gaan van het Bloemencorso Leersum 2021. In de reguliere vorm, met praalwagens door de straten van Leersum en publiek of wellicht in een andere vorm als de situatie daar om vraagt.

Houdt onze site en/of social media in de gaten voor nieuwsberichten over het Bloemencorso Leersum 2021. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via info@bloemencorsoleersum.nl.

Chat openen
1
Heeft u een vraag aan ons?
Hallo,
Kan ik u helpen? Als u op Chat openen drukt dan wordt u naar Whatsapp. doorgezet.